•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najidealnija žena na svetu - ima najsavršeniju figuru

Zahvaljujući istraživanju jednog proizvođača donjeg rublja dobili smo listu najidealnijih žena na svetu.

Prema starim grčkim "Zlatnim pravilima" Scarlett Johansson ima najsavršeniju figuru na svetu. Stari grci su tvrdili kako su te proporcije idealne ne samo za žensku figuru već za sve stvari koje teže savršenstvu.

Mere grudi, struka i bokova ove filmske dive pokazuju da je zaista blizu savršenstva, čak 96,4 posto. Scarlett Johansson je tako pretekla Kim Kardashian koja se nalazi na drugom mestu sa 96,3 posto idealnih linija.

Ono što je zanimljivo je činjenica da treće mesto ove liste nije zauzela neka mlađa manekenka već slavna 69-to godišnja glumica Helen Mirren.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...