•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbrutalniji film ikada: Gledaoci povraćaju i padaju u nesvest

Horor “Raw”, prvenac francuske rediteljke Žuli Dukorn, mnogi nazivaju jednim od najbrutalnijih filmova ikad snimljenih, a navodno su scene u njemu toliko šokantne da neki gledaoci povraćaju ili čak padaju u nesvest.

Bioskop “Nuart Theater” za svaki slučaj gledaocima deli vrećice za povraćanje, kako u slučaju da im scene preteško padnu na želudac, ne bi morali da povraćaju u svoje kokice.

“Odlučili su da naprave papirne vrećice za povraćanje i dele ih na ulazu, baš kao što su radili u sedamdesetim tokom prikazivanja nekih horora”, potvrdio je filmaš Mark Velen za “Hollywood Reporter”.

Ovo i nije tako besmislena ideja jer je tokom premijere filma na Toronto Film Festivalu više gledalaca palo u nesvest, a mnogima je i pozlilo, zbog čega je u biskopu morala da interveniše čak hitna pomoć.

Radnja filma prati mladu studentkinju veterine Žstin koja od vegetarijanke polako postaje kanibal nakon krvavog školskog rituala.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...