•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najava za 'Monsters: Dark Continent'

Monsters: Dark Continent je nastavak naučno-fantastičnog fima Čudovišta iz 2010. godine.

Rediteljski prvenac Gareth Edwardsa Čudovišta doživeo je mnoge pohvale i brojne nominacije, među kojima i nominaciju za nagradu BAFTA te je nagrađen na Scream Awardsu za najbolji nezavisni film, a sve to sa nezavisnom produkcijom i potrošenim budžetom od svega 15 hiljada dolara.

Radnja originalnog filma počinje 6 godina nakon vanzemaljske invazije, u porušenom svetu s ljudima koji su već navikli na susrete s čudovištima koji naliče na gigantske hobotnice. Radnja se odvija u Meksiku, a glavni likovi su mladi novinar i američka turistkinja koji pokušavaju izići iz zaražene zone u sigurnost SAD-a.

Nastavak filma Čudovišta: Crni kontinent odlazi još 7 godina u budućnost, kada se ljudi bore za preživljavanje, a čudovišta prevladavaju. Američki vojnik Noah je poslat na misiju spašavanja odbeglog suborca duboko unutar zaražene zone.

Lokacije snimanja uključuju Jordan i Detroit, za scenario se pobrinuo Jay Basu, a režiju potpisuje Tom Green. U glavnim ulogama su Joe Dempsie, Johnny Harris i Sofia Boutella. Premijera filma je zakazana za 26. septembar u Velikoj Britaniji.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila