•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mučenice u borbi sa demonima iz prošlosti

Od producenata filmova Prizivanje zla i Anabel, 4. februara u bioskope stiže rimejk najvećeg francuskog horor filma svih vremena.

Mučenice su šokantan i brutalan film o devojci koja se sveti kidnaperima koji su se sadistički iživljavali nad njom. Film nas na samom početku uvlači u svet izmučene Lusi, devojčice koja je, nakon otmice, godinu dana bila podvrgnuta strašnom mučenju i izolaciji. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smeštena u sirotištu, jedina uteha joj je Ana, devojčica njenih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila i rešava da im vrati istom merom.

Scenario prepun ekstremnog nasilja potpisuje reditelj prvog filma Mučenice – Paskal Ložje i scenarista filma Povratnik, Mark L. Smit. U glavnim ulogama su Trojan Belisario iz serije Slatke male lažljivice i Bejli Nobl iz serije Prava krv.

Ovaj film nije za one sa slabijim stomakom, ali ako ste spremni da se suočite sa strahom, pogledajte ovaj horor od 4. februara u bioskopima!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu