•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miranda ne dozvoljava da Orlando bude sam sa sinom

Sin slavne Mirande Kerr ima dadilju koja je s njim čak i kada je u poseti ocu Orlandu Bloomu. Razlog tome nije sumnjanje u očinske sposobnosti svog bivšeg supruga, već to što želi da njen trogodišnji sin Flynn ima osećaj rutine.

"Nemojte me krivo shvatiti, Orlando je odličan otac. Problem je u meni jer sam zaštitnički nastrojena majka koja želi biti sigurna da njen sin ima sve što mu treba", rekla je Kerr.

Iako to možda zvuči neobično, Orlando nema nikakvih problema s njenom odlukom. Iako su se rastali nakon tri godine braka ostali su u dobrim odnosima, piše Yahoo.

"Čujemo se svaki dan. Ostali smo veoma bliski i biti ćemo porodica zauvek jer se još uvek volimo", objasnila je Miranda.

Kako kaže, međusobno se poštuju i upravo zato taj odnos funkcioniše.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...