•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michelle Pfeiffer se nakon četiri godine vraća u Hollywood

Glumica Michele Pfeiffer se nije pojavila u novom filmu ili seriji već četiri godine, a kako je otkrila za E News, razlog njenog nestanka iz Hollywooda su opreznost i obaveze iz privatnog života.

Njena poslednja uloga bila je u filmu The Family 2013. godine, kada je sarađvala sa Robertom De Nirom.

"Nikada nisam izgubila ljubav prema glumi. Snimajući filmove zaista se osećam kao kod kuće. Međutim, postala sam prilično oprezna u tome šta snimam, gde snimam, koliko sam odsutna od kuće i koliko se to uklapa sa rasporedom moje dece. Vremenom sam postala toliko izbirljiva. I onda, ne znam, vreme je samo prolazilo", kazala je Pfeiffer za E News.

Glumica je godinama pokušavala da nađe kvalitetnu ulogu, ali nije imala baš puno uspeha u tome. Ali, svi ljubitelji njene glume moći će da je gledaju u filmu Barry Levinsona The Wizard of Lies koji izlazi sledećeg meseca. Pfeiffer će se u ovom filmu pojaviti u tihoj, ali efektivnoj ulozi Ruth Madoff.

"Sada sam otvorenija i stvarno želim da radim jer ja to mogu. Proteklih godina imala sam zaista nekoliko zanimljivih prilika. Zatim su se dešavale i čudne situacije sa Annette Bening. Ja sam trebala da glumim u filmu Bugsy, ali ona je dobila ulogu. Onda je ona trebala da glumi u Batman Returns, ali uloga je pripala meni", ispričala je Pfeiffer.

Iako je nestala na nekoliko godina, Pfeiffer nikada nije izgubila strast za snimanjem filmova. Kaže da se često susreće sa mladim glumcima koji ne mogu pronaći strast za glumom.

"Uvek razgovaram sa mladima. Sasvim je uredu da neko nema strast za nečim, ali kada mladi pronađemo strast, onda je to pravi blagoslov", istakla je glumica.

Iznenađujuće je što ona nije mislila kako će postati glumica. Rođena je u Južnoj Kaliforniji i priča kako je uvek živela izolovano od svih zabavnih dešavanja.

"Nisam mnogo išla u bioskop. Moja majka nije znala da vozi, a ocu nisam mogla da smetam. Tako da, ustvari nisam nigde ni išla. Sećam se da sam jedino ostajala budna po celu noć gledajući stare filmove na televiziji", prisetila se Pfeiffer.

U novoj nadolazećoj američkoj drami The Wizard of Lies, Pfeiffer će ponovo sarađivati sa velikim Robertom De Nirom. Film je baziran na istoimenom romanu Diane B. Henriques i u njemu De Niro tumači lik biznismena Bernarda Madoffa koji krije veliku tajnu, a Pfeiffer glumi njegovu suprugu Ruth Madoff.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...