•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Pena se vraća u nastavku 'Ant-Man-a'

Još u oktobru je Marvel potvrdio kako sprema nastavak Ant-Mana pod nazivom Ant-Man and the Wasp. U naslovne će se uloge vratiti zvezde prvog filma Paul Rudd kao Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lily kao Hope Van Dyne/Wasp. Ali, osim tih glavnih zvezda, do sada nije bilo spomena o drugim glumcima za nastavak.

Stigla je vest kako će se Michael Pena vratiti u ulozi Luisa. U originalnom filmu Pena se nalazi u ulozi sitnog kriminalca. On i njegovi prijatelji Dave (T.I.) i Kurt (David Dastmalchian) pomažu Scottu Langu da ukrade odelo Ant-Mana. Spomenuta trojka, a posebno Michael Pena kao Luis, odigrali su ključnu ulogu u donošenju humora u celu tu priču.

Što se tiče ostalih članova glumačke ekipe za sada još ništa nije poznato. Michael Douglas je krajem prošle godine izjavio kako bi se vratio u ulogu Hanka Pyma u nastavku Ant-Mana, ali samo pod uslovom da u nastavku nema previše "dijaloga u kojima mora sve da objašnjava". Hoće li se T.I. i Dastmalchian vratiti takođe se još ne zna ali s obzirom da se vraća Pena možemo očekivati i njih.

Zvezda filma Paul Rudd radi na scenariju zajedno sa Gabrielom Ferrarijem i Andrewom Barrerom, prema scenariju koji su smislili uz pomoć Adama McKaya. Peyton Reed se vraća u rediteljsku poziciju, a film će se u bioskopima naći 6. juna 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu