•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Međunarodni festival kvir filma MERLINKA - Niš

Nakon uspešno održanog prvog Internacionalnog festivala kvir filma „Merlinka“ u Nišu, februara ove godine, Zadrugarice već u decembru spremaju drugu nišku Merlinku. Druga niška Merlika biće održana 15. i 16. decembra u SKC-u. Ovog puta sa veoma malim zakašnjenjem pratimo beogradski festival, koji se u Domu omladine odigrava od 10. do 14. decembra sa veoma bogatim filmskim i pratećim programom.

U Niš nam stiže delić ove atmosfere zahvaljući saradnji sa GLIC-om i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Republike Srbije. Selekciju filmova za nišku publiku dao je osnivač i direktor Merlinka festivala Predrag Azdejković. Za medijsku podršku zaduženi su Medija centra Niš i Novinara Online.

Ovogodišnja Merlinka nosi slogan „Merlinka je za svakoga“ i šalje poruku da su svi dobrodošli na festival i da Merlinka nije geto LGBT zajednice, već je mesto za sve ljubitelje filma i prijatelje LGBT zajednice. U skladu sa sloganom je i repertoar koji će posetiteljke/ci imati priliku da vide.

Ulaz na sve projekcije Merlinke u Nišu je BESPLATAN.

DOBRO DOŠLE/LI!!!

P*R*O*G*R*A*M

UTORAK, 15. decembar
18h Fasbinder – bezuslovna ljubav / Fassbinder – To Love Without Demands
20h Ajzenstajn u Gvanahuatu / Eisenstein in Guanajuato

SREDA, 16. decembar
18h Domaći kratki LGBT filmovi: Marijana Mačkica, PozHIVtivan, Budi tu (premijera), Samo daje živo i zdravo (premijera)
20h Margarita sa slamkom / Margarita, with a Straw

Detaljnije informacije o festivalu http://zadrugarice.org/index.php/vesti/32-melinka-po-drugi-put-med-nislij-k-ama

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...