•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MCF MegaCom Film predstavio filmove za 2016. godinu

Distributerska kuća MCF MegaCom Film večeras je predstavila samo neka od mnogih filmska ostvarenja koja nam dolaze u ovoj godini.

Iz studija 20th Century Fox stižu nam najnoviji nastavci poznatih serijala kao što su X-men, Ledeno doba i Kung Fu Panda. Preko 40 filmova u distribuciji MCF-a premijerno će biti prikazano na ovogodišnjem FEST-u, a očekuju nas i novi naslovi u režiji domaćih autora. U oktobru najmlađe će obradovati još jedno izdanje KIDS FEST-a, a u novembru očekuje nas 22. Festival autorskog filma.

Početak godine obeležili su film Džoj, prikaz emotivnog, životnog putovanja Džoj Mangano, kao i i dramu o preživljavanju u divljini Alehandra G. Injaritua, film Povratnik , koji je osvojio ukupno 12 nominacija za Oskara i koji je za samo nedelju dana pikazivanja, u Srbiji pogledalo preko 30 000 ljudi. Oba filma su još uvek na repertoaru domaćih bioskopa.

11. febraura u bioskope nam stiže film o nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju – Dedpulu. U fokusu priče je bivši pripadnik specijalnih jedinica – plaćenik Vejd Vilson kojeg glumi Rajand Rejnolds. Nakon rigoroznih eksperimenata on stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego, Dedpula. Pored Rejnoldsa u filmu igra i naš glumac Stefan Kapičić i to jednog od glavnih likova – X-mena Kolosusa.

Debitanstko ostvarenje mladog reditelja Nikole Ljuce , film Vlažnost, u bioskope dolazi 3. marta. Ovo je moderna priča koja prati mladog i uspešnog menadžera, kojeg igra Miloš Timotijević, čiji život dobija neočekivani obrt kada njegova devojka (Tamara Krcunović) iznenada nestane, što on pokušava da sakrije od svih i nastavi sa normalnim životom.

Pod lupom, film koji nam u domaće bioskope stiže od 10. marta, temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine kada su novinari lista Boston Globe razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji, što je izazvalo šok u celoj Americi.

Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu 17. marta se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D. Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do tajnovitog sela, koje je dom podjednako nestašnih i smešnih pandi kao što je i sam Po. Međutim, sreću i veselje narušiće im Kai, koji želi da pobedi sve kung fu majstore u Kini. Glasove glavnim junacima pozajmljuju: Miloš Samolov, Boda Ninković, Srđan Timarov, Voja Brajović i Katarina Žutić.

Bruklin filmska adaptacija istoimene hit knjige irskog pisca Kolma Tojbina koja na romantičan način opisuje odlazak mlade irske devojke u Ameriku, gde se ona zaljubljuje u Italijana. Bruklin dolazi u domaće bioskope 17.marta.

Edi zvani Orao je film inspirisan istinitom pričom o Majklu Ediju Edvardsu (Taron Edžerton) netipičnom ali hrabrom ski-skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe uprkos tome što cela nacija jeste dolazi nam u bioskope 31. mart.

Film Kerol koji nam u bioskope stiže 7. aprila bazira se na knjizi Patriše Hajsmit Cena Soli i opisuje predivnu ljubavnu priču između dve žene u pedesetim godinama prošlog veka kada je takva veza bila zabranjena.

Krajem aprila stiže priča o Daltonu Trumbu, koji je dospeo na „crnu listu” jer nije želeo da svedoči o komunistima u Holivudu, ali je kasnije napisao scenario pod drugim imenima i za to osvojio čak dva Oskara.

U novom nastavku poznate X-Men franšize vraća se prvi i najmoćniji mutant – Apokalipsa, koji regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta kako bi očistili čovečanstvo i stvorili novi svetski poredak kojim bi vladali. 19. maja Rejven će uz pomoć profesora X voditi ekipu mladih X-mena ne bi li zaustavilisvog najvećeg neprijatelja i spasili čovečanstvo od potpunog uništenja.

Dve decenije od kada je snimljen Dan nezavisnosti, 23. juna nam stiže nastavak Dan nezavisnosti – Nova pretnja koji donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu.

Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 14. jula. Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Mani, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Ako se sećate popularnih igračkica, simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. Trolova onda će vas sigurno oduševiti film o njima. Od genijalnih tvoraca Šreka, studija DreamWorks Animation, 3. novembra nam stiže ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

U pripremi su i aplikacija Magic Box za uslugu „video na zahtev“, koja će korisnicima omogućiti da iznajme ili kupe filmove preko telefona, tableta ili TV-a koji imaju opciju povezivanja na internet.

Više o novim filmovima možete pronaći na mcf.rs

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu