•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ludilo devojačke večeri - Ladies Night u bioskopu Vilin grad

U četvrtak, 22. juna, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Ladies Night, tematsko veče prvenstveno namenjeno damama. Gošće bioskopa će premijerno moći da pogledaju film "Ludilo devojačke večeri", dok će uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 290 dinara, dobiti vino i vaučer sa popustom na sve usluge u Longa Vita Aesthetica studiju.

Takođe, Longa Vita Aesthetica studio je obezbedio i tri specijalne nagrade, a srećne dobitnice će biti izvučene pre same projekcije, pa je poželjno da sve dame koje dođu, sačuvaju svoje ulaznice.

Početak projekcije je u 20 časova, karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.
Iako je veče tematsko, gospoda takođe mogu prisustvovati :)

O filmu „Ludilo devojačke večeri“

U komediji „Ludilo devojačke večeri“, pet najboljih drugarica sa koledža, nakon 10 godina, ponovo su zajedno na devojačkom vikendu u Majamiju. Njihov nezaboravan provod prekida mračan događaj, kada slučajno ubijaju stripera. Usred ludila, dok pokušavaju da shvate šta treba da urade i kako da pronađu spas, njihova noć dobija neočekivane preokrete, koji ih zbližavaju kada je to najpotrebnije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...