•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Little Children (2006)

Kate Winslet, Jennifer Connelly i Patrick Wilson glume u adaptaciji kojoj nije namera samo reprodukovati radnju romana, nego i pisanoj reči dati novi život istražujući nove mogućnosti likova i situacija preuzetih iz književnog predloška, bestselera Toma Perrotta iz 2004. godine.

Sarah (WInslet) dane provodi uz gradski bazen sa svojom decom, gde se susreće sa suprugom i ocem Bradom (Wilson) – koji deli njeno nezadovoljstvo životom u tom čudnom gradiću. S diplomom iz engleske književnosti, Sarah nikad nije sanjala da će biti majka i domacica,ali je sve nezadovoljnija svojim uspešnim suprugom (Edelman), dok istovremeno Brada daje sve od sebe kako bi položio pravosudni ispit i poboljšao odnos sa svojom suprugom Kathy (Connelly), uspešnom autorkom dokumentarnih filmova.

Ne prođe dugo, a odbačeni supružnici se nalaze i popodneva provode u nedopuštenim ljubavnim susretima, dok njihovi supružnici, ne sumnjajući ništa, rade, a deca mirno spavaju. Istovremeno, zajednicu potrese povratak osuđenog seksualnog prestupnika (Jackie Earle Haley), što prisili zabrinute roditelje da potraže načine kako bi zaštitili svoje najmilije mališane.

Žanr:drama, romansa
Godina:2006
Reziser:Todd Field
Scenario:Todd Field, Tom Perrotta
Uloge: Kate Winslet, Jennifer Connelly, Patrick Wilson
Uzrast:R
Award:Nominovan za 3 Oscara, 18 nominacija i 54 nagrada
Studio:New Line Cinema, Bona Fide Productions, Standard Film Company
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu