•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan izbrisala kompletan sadržaj na Instagramu zbog prelaska na islam?

Američka pevačica i glumica Lindsay Lohan izbrisala je kompletan sadržaj sa svog Instagram profila, a u opisu poruke je napisala "Alaikum salam", što znači "Mir s vama".

Metro piše da je Lohan prešla na islam, ako je suditi prema njenom Instagram profilu. Iako to glumica i pevačica nije javno priznala, američki portali našli su više dokaza da je to istina.

Lindsay, koju na Instagramu prati blizu šest miliona ljudi, izbrisala je kompletan sadržaj na ovoj društvenoj mreži, a jedino što je ostavila je pozdrav "Alaikum salam" ("Mir s vama").

Ranije je izjavila kako je pre dve godine pročitala Kur'an, a prošle godine je osnovala i produkcijsku kompaniju u Dubaiju, gde je i dočekala 2017. godinu.

"Moji vrlo bliski prijatelji iz Londona i Saudijske Arabije dali su mi Kur'an, kojeg sam ponela sa sobom u New York i učila iz njega. To mi je otvorilo vrata spoznavanja duhovnosti, da pronađem sebe", rekla je Lindsay na turskoj TV Haber Turk.

Ona je nakon toga pomagala sirijskim izbeglicama i u medijima je istupala protiv katastrofe u Alepu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu