•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio i Jonah Hill ponovo zajedno u potresnoj biografskoj drami

Nakon veoma uspešne saradnje Leonarda DiCaprija i Jonaha Hilla, poznati glumci već su pristali na novi zajednički projekat, prenosi Deadline!

20th Century Fox kupio je prava na članak Vanity Fair-a o pravoj drami na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine kada je eksplozija ubila dvoje ljudi i ranila još 111 drugih.
Podsetimo se, 8 dana nakon otvaranja Olimpijskih igara radnik obezbeđenja Richard Jewell otkrio je postavljenu bombu na stadionu, odmah alarmirao policiju i pomogao da se evakuiše što više ljudi. Uprkos njegovoj brzoj reakciji i snalažljivosti, gledateljka Alice Hawthorne je poginula, kamerman Melih Uzunyol umro je od posledica srčanog udara, a čak 111 ih je ranjeno.Jewell je tri dana kasnije postao i glavni osumnjičeni za zločin, a karijeru i život uništili su mu mediji koji su ga u sledećih 48 sati provukli kroz pakao pa se njegov slučaj smatra pravim primerom kako izveštavanje temeljeno na nepouzdanim i nepotpunim informacijama može zauvek naneti štetu nedužnoj osobi. Tek je 2003. godine Eric Robert Rudolph priznao zločin za postavljanje bombi i u nekoliko klinika za pobačaj i barova za homoseksualce nakon čega je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Radnja filma će se fokusirati na hrabrog čuvara koji je nakon junaštva godinama bio optuživan za zločin i upletenost u terorizam. Jonah Hill će igrati nesrećnog čuvara, a Leonardo DiCaprio njegovog advokata.

Trenutno nije poznato ko će se prihvatit režije i scenarija, ali prema svemu sudeći očekuje nas još jedna odlična biografska drama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...