•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Knjizevni vodic kroz Beograd - uz video vodjenje, utorak 26.4.

U utorak 26. aprila u 20 časova u Klubu knjižari Magistrala biće predstavljen „Književni vodič kroz Beograd“ Jove Anđića uz video vođenje stazama „beogradskih“ pisaca.

Kroz priče o sudbinama 24 pisca, uz izvode iz dela, fotografije i mape, ispričana je istorija Beograda kao grada velikih književnika. Posebnu vrednost čine mesta susreta pisaca, istaknuta u posebnoj mapi, kao i mapiranje Novog groblja.

Jovo Anđić (Užice, ‘53) diplomirao je Geografiju, bavio se turizmom, kulturnim nasleđem, pokrenuo Dane evropske baštine, osnivač je Centra za kulturne inicijative Kulttura, autor vodiča Beograd za decu. Najpopularniji od njegovih programa, Književni vodič kroz Beograd, od 2009. realizovan u formi šetnji tragovima pisaca, uobličen je u knjigu.

Razgovor o knjizi pratiće video vođenje stazama „beogradskih“ pisaca koji je snimila Marija Kovačina snimateljka i montažerka Doma kulture „Studentski grad“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....