•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spacey po epizodi serije 'House Of Cards' zarađuje pola miliona dolara

Prema pisanju američkih medija, poznati američki glumac Kevin Spacey zarađuje 500.000 dolara za svoju ulogu u jednoj epizodi Emmyjem nagrađenog političkog trilera pod nazivom "House of Cards".

Zarada od pola miliona dolara uključuje producentsku naknadu i učešće u profitu. Druga sezona, koja je počela u februaru, ima 13 epizoda, a Spacey je zaradio 6,4 miliona dolara.

Ova zarada svrstava Spaceyja u elitni klub zvezda koji zarađuju 500.000 dolara po epizodi. Mark Harmon za epizodu serije "NCIS" zaradi 525.000 dolara, glumci Jon Cryer i Ashton Kutcher za epizodu serije "Two and a Half Men" dobiju 650.000, odnosno 750.000 dolara, a zvezde serije "The Big Bang Theory", Jim Parsons, Kaley Cuoco i Johnny Galecki, po epizodi zarađuju milion dolara.

Spaceyjeva zarada bi uskoro mogla biti povećana na milion dolara po epizodi.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila