•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keira Knightley: Od stalnog farbanja počela sam ćelaviti

Biti glumica na A-listi Hollywooda nije tako sjajno kao što zvuči, što pokazuje i Keira Knightley koja je nedavno priznala kako joj je kosa opala zbog stalnog farbanja, budući da je u gotovo svakom filmu imala drugačiji izgled.

U intervjuu za In Style koji prenosi Cosmopolitan, zvezda Pirata s Kariba otkrila je posledice stalnog menjanja boje kose za potrebe snimanja filmova.

Konstantno farbanje toliko joj je oštetilo kosu da je na kraju počela da ćelavi.

"Farbala sam kosu u gotovo sve boje koje možete zamisliti, a sve za potrebe različitih filmskih uloga. Postalo je toliko loše da mi je kosa počela da opada", rekla je Keira.

Dodala je i kako tokom poslednjih pet godina nosi perike, ali i da je primetila poboljšanje i ubrzan rast kose nakon što je zatrudnela i rodila dete.

Njena kosa je ponovo bujna, ali imala je mnogo sreće. Opadanje i proređenost kose česta je pojava i kod žena, a uzroci mogu biti stres, hormonalni disbalans, dijeta, kao i često tretiranje kose agresivnim sredstvima kao što su farbe i izbelivač.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...