•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Upton: Nije istina da želim manje grudi, ponosna sam na svoje telo

Lepotica i model Kate Upton koja se može pohvaliti svojim fenomenalnim izgledom i oblinama negirala je da je ikada izjavila kako želi da smanji grudi.

Takvi su se napisi pojavili u medijima proteklih dana, no lijepa Kate je sada sve to demantovala, napisavši na Twitteru da je itekako ponosna na svoje telo.

"Kao i svaka žena, imam trenutke nesigurnosti, ali ja volim i ponosna sam na svoje telo, na svaki deo svoga tela, i ne bih ništa menjala", napisala je lepotica, prenose britanski mediji.

Kate trenutno promoviše svoj novi film "The Other Woman" u kome je glumila sa Cameron Diaz.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila