•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Upton: Bila sam ljuta zbog videa Cat Daddy, ali sada mi je OK

Video koji je postao viralan još 2012. godine zapravo je objavljen bez dopuštenja tada 19-godišnje Kate Upton.

Kontroverzni fotograf Terry Richardson samostalno je objavio klip u kojem mladi model u usponu simpatično pleše uz tadašnji hit hip-hop grupe The Rej3ctz i njihovu pesmu "Cat Daddy".

Sada 22-godišnja Upton priznaje kako je bila ljuta na fotografa te da je tek naknadno prihvatila da ju je upravo taj ples učinio planetarno poznatom.

"Da, bila sam ljuta. Rekla sam mu da je to čin pun nepoštovanja i da mi je pre objavljivanja trebao nešto reći. Ali sada mi je to OK", objasnila je Upton u razgovoru za magazin Vogue opisujući trenutak konfrontacije sa 49-godišnjim fotografom.

Tri godine kasnije Upton se pomirila sa činjenicom da bi njena popularnost izgledala drugačije bez poznatog klipa, a danas se polako odvaja od sveta modelinga upuštajući se u glumačke vode u novoj komediji The Layover.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu