•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Karte u prodaji za drugi deo Zone Zamfirove u bioskopu Cineplexx

Obezbedite na vreme svoje ulaznice za nastavak filma o ljubavi između Maneta i prelepe Zone! Otkrijte među prvima kroz koje muke prolazi ovaj sada bračni par u filmu „Zona Zamfirova drugi deo” čije je prikazivanje zakazano za sredu, 25. januar u bioskopu Cineplexx Niš, sa početkom u 20 časova.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, stiže priča o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, gde je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi. Glumačku ekipu predvode Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, a pored njih tu su i Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski, Ivan Bekjarev, Brankoa Đurić, Milan Kalinić, Stefan Buzurović, Iva Stefanović i mnogi drugi.

Karte za film „Zona Zamfirova drugi deo“ su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...