•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kakve veze imaju Sandra Bullock i Tupperware prezentacije?

Sandra Bullock nalazi se u pregovorima oko uloge Brownie Wise, prodajne predstavnice Tupperwarea koja je svojim zalaganjem bila predvodnica novog načina prodaje i uveliko uticala na uspon popularnog posuđa.

Još neimenovani projekat trebao bi režirati Tate Taylor najpoznatiji po svom rediteljsko-scenarističkom delu Tajni život kućnih pomoćnica iz 2011. godine za koji je Octavia Spencer osvojila Oscara za najbolju glumicu u sporednoj ulozi. Taylor potpisuje i scenario za film, a on se temelji na knjizi Tupperware Unsealed koju je napisao Bob Kealing.

Reditelj se već našao sa Bullock i raspravili su o njenom potencijalnom angažmanu. The Hollywood Reporter prenosi kako je glumica izrazila želju za tom ulogom ali za sada još ta odluka nije službena.

Liniju posuđa i kuhinjskih pomagala Tupperware originalno je stvorio Earl Silas Tupper 1948. ali hit je postao tek tokom 50-ih kada je prodajna predstavnica Wise došla na ideju organizovanja Tupperware prezentacija. Vrlo brzo su ta 'druženja' postala popularna širom zemlje i Wise je postala jednako popularna kao i proizvod koji je prodavala te je 1954. postala prva žena koja se pojavila na naslovnoj stranici časopisa Business Week.

Međutim, Wise i Tupper su bili u sukobu te i on ju je vremenom izbacio iz firme. Čak se potrudio u potpunosti da izbriše njenu povezanost s njegovim proizvodima. Wise se nikad nije oporavila od tog šoka te je zapravo bila jedna od prvih žrtvi borbe protiv seksizma koja se počela voditi u Americi posle Drugog svetskog rata.

Zanimanje koje je pokazala za Tupperware je zapravo prva aktivnost Sandre Bullock nakon uloge u filmu Gravitacija, koji joj je doneo i nominaciju za Oscar.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila