•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako Jennifer Aniston komentariše razvod Brada i Angeline?

Karma je čudna stvar, zar ne?
Dozvolite nam da vas podsetimo – te 2005. godine svet je bio podeljen na dva tima – TeamJennifer i TeamAngelina!

Epska borba između njih dve nastala je kada je Angelina Jolie tokom snimanja filma „Mr & Mrs Smith“ zavela Brada Pitta koji je tada bio oženjen sa Jennifer Aniston. (Još će ispasti da se Brad tu ništa nije pitao…)

Desetak godina kasnije, tačnije ove nedelje, Angelina je podnela papire za razvod braka od Brada i ceo svet je ponovo u stanju šoka, tuge, neverice!

Nakon prvobitne poplave GIF-ova sa zadovoljnim osmehom Jennifer Aniston, sada su sve oči uprte u popularnu glumicu ne bi li saznali šta i kome ona ima da poruči nakon svih ovih događaja.

Jen još uvek nije zvanično komentarisala Brangelina razvod, ali je insajder iz njenog kruga rekao za Us Weekly da je njen prvi komentar bio: „Da, stigla ju je karma.“

Četrdesetsedmogodišnja glumica, koja je u srećnom braku sa glumcem Justinom Therouxom, navodno oseća da je pravda zadovoljena ovakvim razvojem događaja.

„Jennifer je oduvek znala da će ovaj dan da dođe“, izjavio je njen blizak prijatelj. „Svi u njenom krugu smo smatrali da je Angelina luda manipualtorka. Ali smo isto tako svi verovali da će se njena veza sa Bradom završiti kada ga zameni drugim muškarcem.“

To se ipak nije desilo, bar ne da mi znamo.

Jennifer i Brad venčali su se 2000. godine, a razveli pet godina kasnije, a Jen se prošle godine udala za Justina Therouxa.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....