•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još mesec dana do venčanja George Clooneya

Hollywoodska zvezda George Clooney venčaće se sa svojom verenicom, vodećom advokaticom boraca za ljudska prava Amal Alamuiddin u septembru u Italiji, objavili su mediji.

Venčanje je najavljeno pre dve nedelje u jednoj londonskoj crkvi. Zakonska je obaveza Britanaca koji se žele venčati da to javno objave 16 dana pre venčanja. Alamuddin je rođena u Libanonu, ali živi u Britaniji.

U najavi venčanja stoji da će se par venčati u Italiji, a Clooney je naveden pod punim imenom George Timothy, 'glumac i reditelj'. Spominje se i 'prethodni brak', 53-godišnji glumac se 1993. rastao od prve supruge Talie Balsam. Alamuddin je opisana kao 'advokatica, neudata', a puno ime joj je Amal Rramzi.

Neki mediji javljaju da će se venčanje obaviti 20. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu