•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jon Bernthal u filmu 'First Man'

Jon Bernthal se pridružio rastućoj glumačkoj postavi filma First Man, biografskog filma o Neilu Armstrongu, koji će režirati oskarovac Damien Chazelle. U glumačkoj ekipi već se nalaze Ryan Gosling, Kyle Chandler, Corey Stoll i Jason Clarke.

Scenario potpisuje Josh Singer, a First Man je opisan kao unutarnji prikaz iz prvog lica NASA-ine misije na mesec, te se fokusira na godine između 1961. i 1969. i na Armstronga, austornauta koji je postao prvi čovek koji je zakoračio na mesec.

Temeljeno na knjizi Jamesa R. Hansena, film će istražiti žrtvu i cenu, koju je morao platiti Armstrong i nacija, jedne od najopasnijih misija u istoriji. Gosling će glumiti Armstronga, Chandler će biti test pilot Deke Slayton, a Stoll će biti Buzz Aldrin.

Bernthal bi se trebao naći u ulozi Davea Scotta, pilota i astronauta koji je bio Armstrongov partner na misiji Gemini VIII.

First Man će u bioskope stići početkom oktobra 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...