•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Turturro će zameniti Roberta De Nira u seriji 'Criminal Justice'

Glavna uloga u novoj mini seriji Criminal Justice u produkciji HBO-a koja je u pripremi već duže vreme, originalno je bila namenjena za pokojnog Jamesa Gandolfinija. Ali ne samo da još nisu sa produkcijom počeli nego ponovno menjaju glumačku ekipu.

Robert De Niro koji je pristao da bude zamena nakon smrti zvezde serije Porodica Soprano, morao je odustati od sedmosatne mini serije zbog prenatrpanog rasporeda. The Hollywood Reporter je preneo vest kako će ga zameniti zvezda filma 'Ko je ovde lud?' John Turturro.

Criminal Justice je američka adaptacija istoimene BBC-jeve drame Petera Moffata iz 2008. te je originalno bila planirana kao serija ali nakon pilot epizode su u potpunosti odustali od svega da bi kasnije promenili mišljenje i doneli odluku kako će se serija prikazati u limitiranom izdanju.

Radnja prati Jacka Stonea (Turturro), advokata u lovu na slučajeve koji se upetlja u slučaj odbrane mladića optuženog za ubistvo devojke u Upper West Sideu u New Yorku. Reditelj i izvršni producent serije je Steve Zaillian dok scenario potpisuje Richard Price. Glumačku ekipu čine i Riz Ahmed, Bill Camp, Peyman Moaadi i Poorna Jagannathan.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu