•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jimmy Fallon obrijao Jareda Letoa

Jared Leto pustio je kosu i bradu do te mere da smo se zabrinuli. Jimmy Fallon ugostio ga je u svom showu i obrijao!

Iako je nekad slovio za jednog od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu, sve se promenilo kad je svet zahvatilo ludilo pramenova. Glumac Jared Leto očito nije shvatio kako je taj trend namenjen ženama pa je i on to napravio na svojoj dugoj smeđoj kosi. A to je bio tek početak.

Ubrzo je počeo puštati i bradu, do te mere da smo se zapitali želi li i na njoj napraviti isto. Ali, uzbuna je bila lažna.

Naime, poznati glumac gostovao je u "Tonight show"-u Jimmyja Falona, koji ga je, na oduševljenje, odlučio napokon dovesti u red te mu skratiti bradu. A kako je izgledao makeover slavnog glumca, pogledajte u kratkom videu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...