•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston se udebljala za potrebe uloge

Glumica Jennifer Aniston udebljala se za potrebe uloge u filmu Cake. U filmu glumi Claire Simmons, ženu koja trpi hroničnu bol nakon saobraćajne nesreće. Jennifer se za ulogu morala potpuno transformisati, a to je značilo i dodati nekoliko kilograma na vitku figuru.

Zbog nekih uloga u filmovima mnogi se glumci moraju transformisati, a ponekad su njihove promene izgleda drastične. Jennifer Aniston (45) transformaciju je morala proći zbog uloge u filmu Cake, a objasnila je što je napravila da se udeblja.

'Znala sam da će doći do toga. Jednostavno sam prestala vežbati dva i po meseca. Prestala sam vežbati i prestala sam biti oprezna kad je u pitanju prehrana, kao što sam inače', objasnila je glumica.

Drugi deo njene transformacije zahtevao je da glumica pred kamerama bude potpuno bez šminke i da njeni podočnjaci budu istaknuti.

'Rekla sam još i pre, to je bilo vrlo osvežavajuće', komentarsala je.

Za ulogu je morala posegnuti duboko u sebe te pristupiti drugom delu sebe. 'Za početak sam morala razumeti logistiku o tome što je nesreće - gde postoji bol, kakva je ozleda. Nakon toga sam morala usavršiti ritam glasa svog lika', rekla je.

Glumica je imala i lažne ožiljke. 'Postojao je veliki problem s ožiljcima... Puno smo eksperimentisali i imali smo izuzetnog makeup stručnjaka koji je bio zadužen za ožiljke. Radili smo pokuse, neke ožiljke testirali danima. Da barem možete videti neke od fotografija...', ispričala je Jennifer Aniston.

Na sreću, pronašli su pravi izgled: 'Na kraju nisam ni primećivala da su tu. I na neki način, ne znam, mislila sam da su na neki način bili lepi', dodala je.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...