•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston sa ožiljcima na licu

Izgleda kako su Jennifer Aniston dosadile uloge slatkica u romantičnim komedijama, pa se u poslednih nekoliko uloga ne boji transformisati u nešto potpuno drugačije.

Jenn snima novi film 'Cake' za koji je potamnila kosu, i zbog koje je pristala da nosi ožiljak na licu. Na sreću, to je samo šminka - ali to je i jedina šminka koju ima na licu. Aniston smo navikli gledati u uvek sređenim izdanjima, zato je prilično neobično videti je u trenerci. Izgleda sasvim obično, kao i mnoge druge obične žene širom sveta.

Jennifer u novom filmu glumi Claire koja se priključuje grupi glumice Anne Kendrick koja u filmu oduzme život, a Claire se zatim spetlja s njenim suprugom koga glumi Sam Worthington.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...