•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston: Vriednost mene kao žene nema nikakve veze s tim imam li decu

Glumica je komentarisala ponovne navode o tome kako je trudna, kazavši kako se žene koje odluče da nemaju decu prečesto suočavaju sa brojnim predrasudama i nepotrebnim komentarima društva o njihovim ličnim izborima.

U intervjuu koji je dala Carsonu Dalyju, Aniston je govorila o svom ličnom iskustvu žene koja u svojim četrdesetim godinama života još uvek nema decu, te konstantnim pitanjima i komentarima o tome zašto je to tako.

Ova 45-godišnjakinja je još prošle godine u jednom od intervjua izjavila:
"Kad si žena, tvoja vrednost kao ljudskog bića povezana je sa tvojim bračnim statusom i činjenicom da li si rađala ili ne", kazala je Aniston, te dodala:
"Nemam neku vrstu liste sa popisom stvari koje moram napraviti, a ukoliko to ne uspem i, npr. nisam rodila dete, onda sam razočarala sebe kao ženu, izneverila neki deo feminizma, svoje lične vrednosti ili vrednosti drugih", pojasnila je.

Aniston je dodala kako joj nikako nije jasno zašto su ljudi toliko opterećeni činjenicom što ona nema dece.

"Rodila sam toliko mnogo stvari. Osećam se kao da sam stvorila toliko mnogo i mislim da nije fer vršiti pritisak na žene da rađaju decu" poručila je Aniston.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...