•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Janice Dickinson: Bill Cosby me drogirao i silovao!

Broj žrtava Billa Cosbyja raste iz dana u dan. Poslednja u nizu žena koja je izašla u javnost s pričom o silovanju je supermodel Janice Dickinson.

Otkrila je da ju je slavni komičar drogirao, a potom silovao. U intervjuu za ET, Dickinson je rekla kako se sve dogodilo 1982. godine kada ju je Cosby pozvao na večeru kako bi ugovorili detalje vezane za ulogu u seriji 'The Cosby Show'. Sve se, kaže Janice, dogodilo 1982. godine kada ju je Bill pozvao na večeru kako bi ugovorili detalje vezane za njenu ulogu u seriji. Tokom večeri, kaže, ponudio ju je čašom vina, a nakon što mu se požalila da ima grčeve, dao joj je tabletu.

Ona je verovala da pije tabletu za bolove. – Sledećeg jutra sam se probudila, nisam nosila pidžamu, a poslednje čega se sećam je da me je čovek seksualno iskoristio. Primetila sam seme između svojih nogu, rekla je Dickinson.

Svojevremeno je Dickinson tu tvrdnju iznela i u knjizi 'No Lifeguard on Duty: The Accidental Lief of the World's First Supermodel'. Cosbyjevi advokati su izvršili pritisak na izdavača koji je na kraju taj deo izbacio iz knjige. Ipak, Janice je odlučila izići sa istinom jer smatra da tako može pomoći njegovim ostalim žrtvama, ali i da je to ispravno učiniti.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...