•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James May i Richard Hammond odbijaju da snimaju 'Top Gear' bez Jeremyja Clarksona

'Top Gear' bi se mogao nastaviti da emituje bez Jeremyja Clarksona, ali njegovi saradnici odbijaju da vode show bez njega.

James May i Richrad Hammond su dobili ponudu da vode show sami nakon Clarksonove suspenzije, naveli su iz BBC-a. Tokom razgovora predloženo je da se emituju poslednje tri epizode Äiji je većinski deo snimljen, a da May i Hammond snime ostatak u studiju. Ali, oni su to odbili.

"Nisu hteli da rade bez Jeremyja tako da dogovor nije postignut. Kazali su da trebaju biti svi ili niko", rekao je izvor.

Clarksonova sudbina će biti poznata sledeće nedelje. On i njegov producent Oisin Tymon optuženi su da su se potukli tokom snimanja. Obojica su se obratili advokatima.

"Sve je postala noćna mora i nadamo se da će se brzo završiti", kazao je izvor.
Odluka da se prošlobnedeljna emisija "Top Geara" ne emituje koštala je BBC dva miliona gledalaca.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila