•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Goes Boating (2010)

Jack i Connie su dvoje samaca koji su smogli hrabrosti da rasplamsaju započetu vezu. S druge strane, par koji ih je upoznao, Clyde i Lucy, suočava se s nerazrešenim problemima svoga braka...

Jack je vozač limuzine koji sanjari o poslu vozača njujorškog gradskog saobraćaja i opsednut je regeom zbog čega neuspešno pokušava da pusti dredove. Većinu vremena provodi družeći se s najboljim prijateljem i kolegom vozačem Clydeom i njegovom suprugom Lucy. Par spoji Jacka s Connie, Lucynom kolegicom s posla u bruklinskom pogrebnom preduzeću. Veza s Connie podstakne Jacka da nauči da kuva, promeni posao i krene na časove plivanja kod Clydea kako bi Connie omogućio romantičnu vožnju brodom o kojoj sanja.

Ali dok Jack i Connie pomno grade svoju vezu, Clydeov i Lucyn brak nađe se na klimavim nogama. Od toga trenutka pratimo kako se svaki par suočava s neizbežnom sudbinom svojih veza.

Žanr:drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Philip Seymour Hoffman
Scenario:Robert Glaudini
Uloge:Philip Seymour Hoffman, Amy Ryan, John Ortiz
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 7 nominacija
Studio:Big Beach Films, Cooper's Town Productions, Labyrinth Theater Company
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...