•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Interstellar' očarao publiku širom sveta, već zaradio više od 300 miliona dolara

Hit Christophera Nolana 'Interstellar' je u bioskopima širom sveta proteklog vikenda zaradio više od 300 miliona dolara.

Samo na kineskom box officeu ova intergalaktička epopeja odnela je 42 miliona dolara, što predstavlja najbolji Nolanov i Warner Brosov start u toj zemlji.

Ovo je veliki uspeh s obzirom na to da Interstellar nije u 3D-u, formatu američkih filmova koji najčešće dobijaju dozvolu za ulazak na tržište Kine, piše Variety.

Dve nedelje nakon pojavljivanja na tržištu, odiseja u svemiru na svom računu ima ukupno 321,9 miliona dolara, od čega u Koreji 15,8 miliona, u Velikoj Britaniji šest miliona, a u Rusiji 5,3 miliona dolara.

Dodajmo i to da sledećeg vikenda film dolazi u Japan, jedno od glavnih tržišta.

Naučnofantastični projekat u kojem glume Matthew McConaughey i Anne Hathaway je koštao 165 miliona dolara.

Disneyev animirani film "Big Hero 6" je zaradio 11,9 miliona dolara u 23 zemlje. Najbolje je prošao u Meksiku, gdje je na otvaranju doneo 4,8 miliona. Globalno je zaradio 148,3 miliona, što je bilo dovoljno da se pozicionira na drugo mesto svetske liste.

Kineska publika je imala priliku videti i "Penguins of Madagascar" u produkciji DreamWorks Animationa. Američka publika vidjeće ovaj animirani film tek 26. novembra. U Kini je završio na drugoj poziciji sa 11,3 miliona dolara.

Dva nastavka su se utrkivala za četvrto i peto mesto: "Dumb and Dumber To" i "Don't Go Breaking My Heart 2", a oba su u inostranstvu zaradila oko devet miliona.

"Dumb and Dumber To" je imao veliku naklonost publike u Nemačkoj, Španiji, Austriji i Švajcarskoj, a sledećih nedelja očekuje ga publika u Velikoj Britaniji, Irskoj, Novom Zelandu i Australiji.

"Don't Go Breaking My Heart 2" je romantična komedija nastala u produkciji Hong Konga i Kine, a debitovala je na Dan samaca, što je neka vrsta Dana zaljubljenih za samce.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...