•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ima li nade za 'Deadwood'?

Deadwood, vestern drama koju je HBO otkazao još 2006. godine, mogla bi napokon dobiti završetak koji zaslužuje: TVLine je iz pouzdanih izvora saznao kako su nastavljeni pregovori između televizijske mreže i autora serije Davida Milcha.

O projektu, koji će najverovatnije biti u obliku filma, govori se već godinama. Zvezde serije Kim Dickens i Michael Ausiello su prošle godine u jednom intervjuu otkrili kako je nastavak priče mogućnost.


Garret Dillahunt, koji je u vrlo popularnoj seriji glumio Francisa Wolcotta i Jacka McCalla, je na svom Twitter profilu objavio ohrabrujući status: "Nego...čujem pouzdane glasine o Deadwood filmu."

Kada je zamoljen za komentar, HBO-ov predstavnik rekao je: "Što se tiče tweeta Garreta Dillahunta o navodnom Deadwood filmu, jedino mogu reći da su za sada bili samo početni razgovori." Znači da nade ipak još ima.

Serije je naprasno otkazana nakon tri sezone, uz negodovanje mnogobrojnih obožavatelja. Čak je i sam Milch jednom prilikom priznao kako sa poslednjom epizodom nije rekao sve što je hteo tako da možda sada napokon svi uspeju dobiti zaključak na priču.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...