•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

IZDVAJAMO! KUPINA

U VREME OVIH ZIMSKIH DANA SPREMILI SMO ZA SVAKOG PO NESTO! IZ PONUDE IZDVAJAMO:

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita
SNEZNA KRALJICA oduševiće nas i ove zime!
3D SINHRONIZOVANO
Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu...


Ovog puta
Ben Affleck predstavlja nam se u ulozi rezisera ali i u jednoj od glavnih uloga, u filmu koji je nastao prema knjizi Dennisa Lehanea Live by night, ZAKON NOCI!
Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada nakon što je tokom detinjstva "diplomirao" na sitnim krađama, Joe je postao najstrašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ali, život sa druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenima nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati.


Nominovana za nagradu Oskar, Naomi Vots, ima glavnu ulogu u napetom trileru,
ZATOCENA, u kojem glumi udovicu - dečiju psihološkinju, koja živi u izolovanom ruralnom području u Novoj Engleskoj. Zatočena u smrtonosnoj oluji, mora pronaći način da spasi dečaka pre nego nestane zauvek.


ZASTO BAS ON?

Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen otac Ned (Krenston), zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji (Dojč). Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda (Franko) - dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno ,,neobičnog'' dečka svoje ćerke. Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi.

U PRODAJI SU I KARTE ZA DVE VELIKE PREMIJERE KOJE NAS OCEKUJU:
*25.1. od 20h ZONA ZAMFIROVA 2
*8.2. od 20h PEDESET NIJANSI - MRACNIJE

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...