•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Grozan ja 3' izazvao oduševljenje publike na premijernim projekcijama

Žuti talas radosti preplavio naše bioskope!
Malci, Gru, njegove preslatke ćerke, ali i neki potpuno novi, a već omiljeni junaci večeras su nas nasmejali i beskrajno zabavili u premijernim projekcijama nove animirane avanture "GROZAN JA 3" (DESPICABLE ME 3)!

Svečana premijera održana je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, gde su prisutnu publiku pozdravili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, kao i dve maskote neodoljivih žutih bića!
Reditelj sinhronizacije Nikola Bulatović, kao i glumci Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Mina Nenadović, Marko Marković, Milena Živanović i drugi poklonili su se publici u prepunoj sali i doživeli veliki aplauz za fantastičnu sinhronizaciju novog filma koji nam stiže iz studija Illumination.

U narednom periodu imaćete priliku da pretpremijerno uživate sa svojim mališanima u omiljenom bioskopu, dok ćete od 29. juna ovu ludu i šarmantnu avanturu imati priliku da pogledate na redovnom repertoaru svih bioskopa.
"GROZAN JA 3" od 24. juna u našim bioskopima biće prikazan u 2D i 3D verziji, sinhronizovano na naš jezik ali i titlovano, dok će putem mobilne opreme, od 29. juna film će stići i u gradove koji nemaju bioskop.

Zahvaljujući prijateljima iz Toyota Srbije maskote Malaca voziće se "Žutim karavanom" i posetiće desetak gradova širom Srbije, kako bi što više mališana imalo priliku da se sa njima druži, fotografiše i učestvuje u kreativnim radionicama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...