•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gorki list Nagrada publike filmu 'Na duši i telu'

Film koji je otvorio Glavni takmičarski program, dobitnik Zlatnog medveda za najbolji film na Filmskom festivalu u Berlinu - mađarska ljubavna priča "Na duši i telu" rediteljke Ilidike Enjedi, dirnula je publiku 24. Festivala evropskog filma Palić, koja je ovom ostvarenju dala najviše glasova. Publika je glasala na dva načina: na sajtu Festivala i putem glasačkih listića, koji su popunjavani nakon projekcija (u izboru su bili i flmovi prikazani van konkurencije).

Drugi po redu film po ukusu palićke publike je emotivna drama “Fortunata”, koju je režirao poznati glumac Serđo Kastelito (igrao između ostalog u “Velikom plavetnilu” Lika Besona). Fascinantna Džazmin Trinka je dobila nagradu za najbolju glumicu u selekciji “Izvestan pogled” ove godine u Kanu.

Na treće mestu je film “Jupiterov mesec” mađarskog reditelja Kornela Mundrucua, koji je inače bio nominovan ove godine za Zlatnu palmu.

Kroz ovogodišnje 24. izdanje Festivala evropskog filma Palić nastavila se višegodišnja saradnja Gorkog Lista i Festivala. Već punih 19 godina Gorki List upotpunjuje atmosferu i festivalski ambijent, ali i podstiče gledaoce na razmišljanje i reakciju, te ih poziva da otvorenih čula prate svet oko sebe.

Trailer za film "Na duši i telu" - https://youtu.be/EfGeMbSEx9k

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...