•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Golišave fotografije Jennifer Lawrence izazvale ozbiljne probleme s internetom

Cyberkriminalci odlučili su iskoristiti histeriju oko golišavih fotografija Jennifer Lawrence i pritom izazvali probleme s internetom širom Novog Zelanda, ali i u delovima Evrope.

Naime, desetine računara korisnika koji su hteli skinuti golišave fotografije zaraženi su malwareom koji je njihov računar pretvorio u sredstvo širenja štetnih virusa koji su ozbiljno usporili internet, a u pojedinim ga slučajevima i potpuno onemogućili.

Napadi su započeli u petak uveče na Twitteru, a stručnjaci iz Symanteca izdali su upozorenje korisnicima da ne otvaraju sumnjiv sadržaj.

Stručnjaci iz TrendMicroa dodaju da su ovakav napad očekivali i da je bilo samo pitanje vremena kada će neko iskoristiti pomamu za fotografijama slavne glumice.

"Objave na Twitteru imale su kratke linkove koji kao vode do videa glumice, a nakon što su naivni korisnici skinuli 'video converter' zaraženi su štetnim softwareom", poručuju iz TrendMicroa i dodaju da su zaraženi novozelandski računari napade usmerili prema računarima u Evropi.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...