•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumio je u 'Zvezdanim ratovima' i filmovima o Harryju Potteru, a danas traži pomoć

Peter Grant, glumac patuljastog rasta koji je nekada glumio u "Zvezdanim ratovima" i filmovima o Harryju Potteru, priznaje da je sav svoj novac spiskao na alkohol, droge i prostitutke. Na internetu su se nedavno pojavile fotografije na kojima možemo videti Granta kako šmrče kokain i pije, pišu britanski mediji, "jeftino pivo kojem je istekao rok trajanja".

Za Sunday Mirror rekao je da je upropastio svoj život: "Prevario sam svoju suprugu nekoliko puta i upropastio svoj brak. Treba mi pomoć. Uzimao sam kokain i postaje sve gore. Pijem i pušim sve čega se dočepam. Imao sam porodicu, bio sam u braku, a sad sam razveden. Sve sam izgubio".

"Ne znam šta ću. Imao sam novac i sve sam to spiskao na droge i prostitutke", govori Grant koji trenutno živi kod prijatelja koji su ga udomili i odlučili mu pomoći dok ne sredi svoj život.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...