•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Gemini Man' sa Willom Smithom stiže oktobra 2019.

Studio Paramount se priprema za snimanje svog novog blockbustera Gemini Man u režiji Anga Leeja (Pijev život, Planina Brokeback) i već su odredili datum premijere: 4. oktobar 2019. godine, piše The Hollywood Reporter.

Will Smith ima glavnu ulogu kao ostareli plaćeni ubica koji se mora boriti s vlastitim klonom mlađim 25 godina od njega kad je bio na vrhu svojih snaga i sposobnosti.

Ovaj projekat je Disney zacrtao još 1997. godine i trebao ga je režirati Tony Scott. Godinama se smatralo da se film ne može snimiti i da tehnologije još nisu spremne za ovaj poduhvat u kojem glumac mora realistično odigrati dve uloge drastično različitih godina. Čini se da je sad (konačno) došlo vreme za to što dokazuju i filmovi snimljeni poslednjih godina (Brad Pitt u Neobičnoj priči o Benjaminu Buttonu, Johnny Depp u novim Piratima s Kariba, Kurt Russel u Čuvarima galaksije 2...).

Kao producenti su navedeni Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg, i Don Granger, a Don Murphy i Chad Oman su izvršni producenti.

Jerry Bruckheimer Films i Skydance Media su najzaslužniji što se ponovno krenulo s produkcijom tako da film za dve godine očekujemo u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...