•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Gambit' na redu tek nakon 'Wolverinea' i 'Deadpoola'

Spin off X-Men franšize, Gambit, u pripremi je već pune dve godine, a nakon kratkih produkcijskih nevolja, odlaskom jednog i pridruživanjem drugog reditelja, filmu je u dva navrata odgođena premijera. Kakav je status filma i u kojoj je fazi produkcije Gambit nakon dužeg perioda tišine, konačno je otkrio Simon Kinberg.

Svojevrsni dežurni scenarista i producent X-Men franšize, Simon Kinberg, u skoroj budućnosti ima mnogo planova za svet superjunaka. Kako je otkrio, prva stvar koja mu je na umu je snimanje finalne instalacije Wolverinea u kojem ćemo se oprostiti od ikonične uloge koju je Hugh Jackman nosio od začetaka X-Men franšize.

Nakon toga, poručuje Kinberg, sledi početak snimanja nastavka superpopularnog Deadpoola početkom iduće godine, čiji ponovni dolazak na velika platna publika jedva može da dočeka.

Što se tiče "Gambita", nakon dolaska novog reditelja, Douga Limana, prošle godine produkcija je odložena kako bi scenarista Reid Carolin doradio scenario. Originalni datum premijere "Gambita" bio je planiran za jesen 2016. godine.

Međutim, čini se kako se situacija s "Gambitom" primirila i produkcija uskoro nastavlja dalje. Simon Kinberg ima plan, a on uključuje početak snimanja iduće godine.

"Imamo izvrstan scenario i nadamo se kako ćemo započeti snimanje na filmu početkom proleća iduće godine", rekao je Kinberg.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila