•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Beauty and the Beast' pokorio američki box office

Animirani film "Beauty and the Beast" zauzeo je prvo mesto na američkom box officeu proteklog vikenda zahvaljujući zaradi od 170 miliona dolara.

Film je napravio veliki uspeh tokom prvog vikenda prikazivanja u američkim i kanadskim bioskopima. Film je nadmašio "Logan" Hugha Jackmana kada je reč o najboljem debiju. Jackmanov film je zaradio 85,3 miliona dolara.

"Beauty and the Beast" je sada na sedmom mestu liste najboljih debija svih vremena. Toliko je zainteresovao gledaoce da je nadmašio zaradu svih ostalih filmova u top 10 zajedno.

Drugo mesto je pripalo filmu "Kong: Skull Island", koji je zaradio 28,9 miliona dolara, a treći je film "Logan" sa zarađenih 17,5 miliona dolara.

Ovog puta je na četvrtom mestu film "Get Out", koji je zaradio 13,2 miliona dolara, a peti je film "The Shack" sa zarađenih 6,1 milion dolara.

Deset najgledanijih filmova u SAD i Kanadi (zarada u milionima dolara):

1. Beauty and the Beast 170
2. Kong: Skull Island 28,9
3. Logan 17,5
4. Get Out 13,2
5. The Shack 6,1
6. The Lego Batman Movie 4,7
7. The Belko Experiment 4,1
8. Hidden Figures 1,5
9. John Wick, Chapter Two 1,2
10. Begora I Fall 1

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila