•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fear the Walking Dead - Serija koja je oborila sve rekorde gledanosti dostiže svoj vrhunac

Finalna epizoda serije “Fear the Walking Dead” biće premijerno prikazana ekskluzivno na AMC kanalu 5. oktobra u 3h po ponoći i u repriznom terminu, istog dana od 22h. Uzbudljiv vrhunac najpopularnije serije ovog leta, odvešće gledaoce na sam početak zombi apokalipse.

Radnja “Fear the Walking Dead” sestrinske serije jedne od najgledanijih drama “The Walking Dead” smeptena je u Los Anđeles, gde nezamisliv broj zombija koji je u stalnom porastu preti čitavoj civilizaciji. Iako su vlasti pokušale da održe red, postavljene su zaštitne zone i improvizovane zdravstvene ustanove, stvari su počele da izmiču kontroli. Niz šokantnih događaja iz predposlednje episode, dovodi do toga da u velikom finalu Medison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) i Danijel (Ruben Blades) moraju da se bore i ujedine svoje porodice u nadi da će naći bezbedno mesto za život.

Serija je dostigla rekordnu gledanost u Americi, već prilikom emitovanja prve epozode na AMC kanalu u SAD. Pratilo ju je 10.1 miliona gledalaca uživo/istog dana, što je dovelo do toga da zauzme prvo mesto u kategoriji najgledanijih serijskih premijera u istoriji kablovske televizije u Americi po svim demografskim parametrima. Serija je dostigla visoku gledanost i širom sveta.

Takođe serija je pobrala mnogo pozitivnih kritika širom sveta. New York Daily News komentarisao je jako donor osmišljenu radnju serije. Brazilski Omelette je rekao da “serija dokazuje svoju vrednost iako je adaptacija Roberta Kirkmana sama po sebi pravo remek delo”. Singapurski The Straits Times navodi da su “tvorci serije polako podizali tenziju i uspeli da se poigraju sa očekivanjima gledalaca”. Digital Spy u Veliko Britaniji je nazvao seriju zaista uzvbudljivim iskustvom, dok je The Daily Telegraph pohvalio“odlično opisanu ljudsku dramu.”

AMC je nedavno najavio i snimanje 15 epizoda druge sezone “Fear the Walking Dead”, koja će biti emitovana u 2016. godini.

Izvršni producenti serije su “Fear the Walking Dead” Robert Kirkmen, Gejl En Hurd, Greg Nikotero, Dejvid Alpert, organizator snimanja je Dejvid Erikson a producentska kuća AMC Studios. Zvezde serije su Kim Dikens kao Medison, Klif Kurtis kao Travis, Frenk Dilan kao Nik, Ališa Debnam-Keri kao Ališa, Elizabet Rodrigez kao Lisa, Ruben Blejds kao Danijel, Mercedes Mejson kao Ofelija i Lorenco Džejms Henri kao Kris.

Za više informacija posetite

http://www.amc.com/shows/fear-the-walking-dead

https://www.facebook.com/amctvrs?fref=ts

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu