•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Stone i Ryan Gosling ponovno zajedno

Reditelj Damien Chazelle je dobio neverovatnu količinu pohvala i priznanja za svoj redateljski prvenac Ritam ludila. Film je osvojio sve važnije nagrade uključujući Zlatne globuse, BAFTA nagradu i ono najvažnije - Oscara. Od pet nominacija za Oscara film je osvojio tri zlatna kipića: za najboljeg sporednog glumca J.K. Simmons, za najbolju montažu i zvuk.

Podstaknut tim uspehom reditelj Chazelle već je počeo da sprema novi projekat. Radi se o mjuziklu La La Land, za koji je scenario napravio još pre Ritma ludila. I iako je navodno planirao da se u glavnoj ulozi nađe zvezda njegovog prvenca Miles Teller čini se kako to neće biti slučaj. Vest koju je doneo Deadline otkriva kako se u pregovorima za glavne uloge nalaze miljenici publike: Ryan Gosling i Emma Stone.

La La Land je staromodni tip mjuzikla smešten u moderan Los Angeles. Film je zapravo muzička romansa koja prati jazz pijanistu (Gosling) i glumicu u usponu (Stone) kako se zaljubljuju jedno u drugo.

Ukoliko se postigne dogovor, ova saradnja Goslinga i Stone neće biti prva. Njih su se dvoje već dva puta zaljubljivali jedno u drugo u filmovima. Prvi put su glumili zaljubljeni par u filmu 'Ta luda ljubav' 2011. godine. Nakon tog su još jednom stali jedno uz drugo u kriminalističkom filmu 'Gangsterski odred'.

Ukoliko će se pregovori odvijati u željenom smeru film bi sa produkcijom trebao krenuti već ove jeseni.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu