•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekranizuje se srpski 'Gospodar prstenova'

Snimanje pilot-epizode serije 'Perunov hroničar', koja će biti rađena prema istoimenoj trilogiji mladog niškog autora Miloša Petkovića, biće početkom iduće godine u Đavoljoj varoši, Nišu i drugim lokacijama u Srbiji.

Trilogija 'Perunov hroničar' svojevrsna je srpska verzija Tolkinovog 'Gospodara prstenova“, roman 'ogrtača i mača' protkan slovenskom mitologijom i inspirisan Tolkinovim i Martinovim romanima, stripovima i filmovima sa sličnom temom.

Trilogiju je objavio 'Portalibris', a Petković kaže da će u snimanje pilot-epizode biti uključena tri naša poznata glumca, muzičari Oliver Katić, Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik iz grupe „Ortodoks Kelts“, i Goran Šepa – Gale iz „Kerbera“.

Trejler za trilogiju ali i pilot-epizodu već je izazvao veliko interesovanje javnosti, a pilot-epizoda trebalo bi da premijerno bude prikazana sredinom naredne godine.

M.Petkovic.jpg

Miloš Petković

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...