•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ed Westwick glumi serijskog ubicu u seriji 'L.A. Crime'

Chuck Bass se vraća na male ekrane. Zapravo se radi o glumcu Edu Westwicku, zvezdi serije "Gossip Girl", koji se nakon poduže pauze odlučio da vrati na televiziju.

Tako je 27-godišnji Ed prihvatio ulogu serijskog ubice Kenta u budućoj ABC-evoj seriji "L.A. Crime", smeštenoj u 80-te godine prošlog veka.

Radi se o kriminalističkoj seriji, koja "istražuje seks, politiku i popularnu kulturu u značajnim razdobljima u istoriji Los Angelesa".

Ed će u seriji napadati žene, koje su u L.A. stigle kako bi postale slavne. Njegova partnerka u zločinu biće Betty, koju će igrati glumica Erika Christensen, a prva sezona vrteće se oko dva policajca, koji tragaju za Kentom i Betty.

Jedva čekamo da vidimo Eda u takvoj ulozi, potpuno drugačijoj nego ikad pre.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...