•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džulija Roberts nije bila ni u 20 prvih za ulogu u 'Zgodnoj ženi'

Mada je znatno doprinela njenoj svetskoj slavi, uloga Vivijen u hit filmu "Zgodna žena" nije trebalo da pripadne Džuliji Roberts.

Slavna glumica nije ni iz daleka bila u mislima producenata kada su odlučivali kome će poveriti glavnu žensku rolu.

Za ulogu mlade prostitutke velikog srca u koju će se zaljubiti bogati biznismen (Ričard Gir), oni su pozvali bezmalo čitav Holivud: Kim Besinger, Umu Turman, Debru Vinger, Džinu Dejvis, Keli Megilis, Melani Grifit, Meg Rajan, Šeron Stoun, Mišel Fajfer, Madonu, Džemi Li Kertis, Emu Tomson, Rosanu Arket, Heder Loklir... Sve su odbile ponudu.

Moli Ringvold, zvezda filma "Klub ranoranilaca", izvinila se uz obrazloženje da joj je neugodno da tumači lik prostitutke, dok je Deril Hana izjavila da ne želi da igra u filmu koji "degradira ženu".

Sari Džesiki Parker, koja će deceniju kasnije postati zvezda kultne serije "Seks i grad", uloga se nimalo nije dopala, a Vinona Rajder i Dru Berimur su, pak, bile previše mlade po mišljenju reditelja Gerija Maršala koji je, takođe, odbio i Bruk Šilds jer mu se nije dopala.

Iako je iza sebe imala samo nekoliko filmova, među kojima "Mistična pica" i "Čelične magnolije", Džulija je na kraju dobila ulogu, mada je malo falilo da Vivijan glumi Valerija Golino, koja bila zapažena u drami "Kišni čovek".

Uloga u "Zgodnoj ženi" donela joj je Zlatni globus za najbolju žensku ulogu i drugu nominaciju za Oskara, nagradu koju će osvojiti 2000. za film "Erin Brokovič".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...