•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džej Džej Abrams hoće da ubije Džar Džar Binksa

Režiser sedme epizode „Ratova zvezda“ Džej Džej Abrams rekao je da razmišlja da u „Buđenju sile“ ubije Džar Džar Binksa, komičnog lika koji se prvi put pojavio u „Fantomska pretnja“ i koji okoreli obožavaoci smatraju simbolom svega što nije valjalo sa prve tri epizode.

U intervjuu za Veniti fer Abrams je pokazao kadar iz Buđenja sile, a onda prokomentarisao: „Razmišljam da Džar Džar Binksove kosti stavim u pustinju. Evo ovde. Mrtav sam ozbiljan. Samo tri čoveka bi to primetila, ali bi im se dopalo“.

Sudeći prema komentarima koje je izazvala ova izjava, izgleda da bi se taj potez dopao mnogo većem auditorijumu.

Džar Džar Binks je inače lik koji se pojavljuje u prve tri epizode, koje su daleko lošije ocenjene kod poklonika Ratova zvezda.

Premijera Buđenja sile zakazana je za 18. decembar, a radnja se odigrava tridesetak godina nakon dešavanja u Povratak džedaja.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu