•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dva nova filma u 'Kupina' bioskopu

U BIOSKOP 'KUPINA' 15. JANUARA STIŽE FILM ZAČARANA ŠUMA, FANTAZIJA KOJA ĆE BITI PRIKAZANA U TERMINIMA OD 13:30 , 17:45 I 20:00H I LIAM NEESON-a U PREPOZNATLJIVOM KRIMI ŽANRU, U TREĆEM NASTAVKU FILMA 'TAKEN', POD NAZIVOM 96 SATI: U B3GU.

ZAČARANA ŠUMA
„Začarana šuma“ je moderna verzija voljenih bajki braće Grim, sa isprepletanim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate priče o Pepeljugi (Ana Kendrik), Crvenkapi (Lila Kroford), Džeku i magičnom pasulju (Danijel Hatlston) i Zlatokosi (Mekenzi Mozi), a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene (Džejms Korden i Emili Blant), njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici (Meril Strip) koja je bacila kletvu na njih.

96 SATI: U B3GU

Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge, a u opasnosti će se naći i njegova kćerka Kim koja je sada uspešan student UCLA univerziteta.
Miroljubivi porodični čovek Brajan Mils (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga…

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

11.30 Pedington
12.00 Snezna kraljica
13.30 Zacarana suma
13.45
Peti leptir
15.30 Pedington
16.00 Grad heroja 3D
17.00 Snezna kraljica
17.45 Zacarana suma
18.30 Hobit: Bitka pet armija 3D
20.00 Zacarana suma
21.00 96 sati: U b3gu
22.00 Sedmi sin

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu