•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Družimo se sa glumcima filma 'Spomenik Majklu Džeksonu' u Kupina bioskopu!

PREMIJERA DOMAĆEG FILMA SPOMENIK MAJKLU DŽEKSONU ZAKAZANA JE ZA ČETVRTAK, 30. OKTOBAR, A DOLAZAK GLUMAČKE EKIPE OČEKUJE SE NAREDNOG ČETVRTKA, 6. NOVEMBRA.

FILM ĆE SE U 'KUPINA' BIOSKOPU PRIKAZIVATI, SVAKOG DANA, U TERMINIMA: 18.15 i 20.00h

Režiju potpisuje Darko Lungulov , a scenario genijalni tandem Snežana Penev i Darko Lungulov .

Uloge: Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović, Mirjana Karanović, Ljubomir Bandović, Marko Janketić, Emilija Terzić i Srđan Miletić

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” je svetsku premijeru imao na festivalu u Karlovim Varima a učestvovao je i na filmskim festivalima u Puli, Herceg Novom gde je dobio Grand Prix “Zlatna Mimoza” za najbolji film, Sarajevu, Zadru i Nišu gde je Boris Milivojević za ulogu Marka dobio Grand Prix NAISA za najbolje glumačko ostvarenje i nagradu kritike FIPRESCI Srbije. Film je prikazan i na Internacionalnom filmskom festivalu „Love&Anarchy“ u Helsinkiju, Raindance festivalu u Londonu, Internacionalnom festivalu u Hamburgu, Letscee filmskom festivalu u Beču i Golden Orange festival u Antaliji.

Sa glavnog trga male srpske varoši na izdisaju, uklanja se spomenik iz doba socijalizma. Večiti sanjar Marko je pred razvodom od Ljubinke, ljubavi svog života. Duboko razočarana, ona odlučuje da napusti umiruću palanku i njega. Marko dolazi na ideju da spase varošicu i zadrži ljubav svog života tako što će ne mestu gde se ranije nalazio komunistički spomenik podići spomenik Majklu Džeksonu koji je upravo objavio povratničku turneju. On uspeva da ubedi najbliže prijatelje da mu pomognu ali gradonačelnik Dragan ima drugačiji plan i koristi nacionalističku grupu “Čista Srbija “ da sruši Markove snove. U očaju, Marko falsifikuje pismo i tako uspeva da ubedi gradonačelnika i sve ostale da Majkl Džekson dolazi na otkrivanje spomenika. Varošica najednom oživi, ljudi su puni elana i nade, a Marko uspeva da pridobije Ljubinku da ostane. Tokom otkrivanja spomenika stiže vest o smrti Majkla Džeksona. Ceo ludački sled događaja neočekivano dovodi do ispunjenja Markovog sna, ali na apsurdan i mračno-ironičan način.

Variety, najuglednije glasilo svetske filmske industrije za film je rekao: „U Spomeniku Majklu Džeksonu, emotivnoj tragikomediji Darka Lungulova, u kojoj se mešaju sarkastični istočnoevropski humor i oštar socijalni komentar, apsurdni plan lokalnog sanjara da oživi turizam u svojoj mirnoj varošici spetkalurano se otrgne kontroli … Izvrsna glumačka podela donosi komični duh i dirljivu melanholiju. Zanatski besprekorno izveden, potpuno podržava ironični ton filma, počevši od izvrsne špice koja nestaje u prašini do živog muzičkog skora.”

Za više informacija posetite sajt www.kupinafilm.rs/bioskop ili pozovite 520-434.


KOMPLETAN REPERTOAR KUPINA BIOSKOPA ZAINTERESOVANI MOGU POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU:

30.10.-5.11.
15.15 Pcelica Maja 3D
15.30 Daj gol 3D
17.00 EU film
17.30 Decko mrav
18.15 Spomenik Majkl Dzeksonu
18.50 Mali Budo
20.00 Spomenik Majkl Dzeksonu
20.30 Drakula
21.30 Bes
22.00 Hajde da budemo panduri

DOPUNA ZA VIKEND
11.00 Daj gol 3D
12.00 Pcelica Maja 3D
12.30 Daj gol 3D
13.30 Pcelica Maja 3D
14.00 Decko mrav

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...