•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dragan Nikolić ponovo u bolnici

Dragan Gaga Nikolić nalazi se u Urgentnom centru u Beogradu, gde je smešten krajem prošle nedelje, nakon što mu se zdravstveno stanje ponovo pogoršalo.

Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nada se da će se ubrzo oporaviti, kao što je i dosad bio slučaj. Milena dolazi svaki dan u posetu i brine o suprugu”, rekao je neimenovani izvor listu “Alo”.

Legendarni Prle je ranije hospitalizovan zbog problema sa debelim crevom, ali je nakon šestomesečnog lečenja pušten na kućno lečenje. Nakon toga je primljen na VMA, gde je proveo nekoliko dana, a potom je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu